Değerli akademisyenlerimiz;
Çabalarınız sonucunda geçmiş dönemlerde HKÜ olarak önemli başarı sağladığımız TÜBİTAK “2209-A” ve “2209-B” Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programının yeni başvuru dönemi açılmıştır.
TÜBİTAK / BİDEB tarafından yürütülen “2209-A/B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Prg. 2023-1. Dönem başvuruları 26 Mayıs 2023, 17:30’da sona erecektir.
Kurallara göre 2209-B Programı kapsamında; resmi Ar-Ge veya Tasarım Merkezine sahip firmalar, Teknokentlerde faaliyet gösteren firma/girişimciler ya da Organize Sanayi Bölgelerindeki sanayi kuruluşlarından biri ile işbirliği yapılması gerekmektedir.
2209-B Programı için gerekli firma (uygun firma için erken başvuru yapılmalıdır) KALİTTO tarafından bulunarak sanayi işbirliği kurulması sağlanabilecektir.
Önemle bilgilerinize sunarız.